OM OSS

Sonar AS er et bemannings- og rekrutteringsfirma med hovedkontor på Helsfyr i Oslo, med avdelingskontorer i  Vestfold, Buskerud, Hedmark, Oppland og Sandvika. Sonar AS ble opprettet i 2005 av organisasjonspsykolog Sjur A. Tveito, og ambisjonen har hele tiden vært å strekke oss litt lenger for både kunder og kandidater.

De første ti årene var Sonar AS medlem av franchise-kjeden Rett Bemanning, men gikk ut av denne i 2015. I dag består Sonar av 27 dedikerte bemannings- og rekrutteringsspesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben.

Bilde i svart-hvitt som viser en mann og en kvinne som sitter i en sofa. Kvinnen har en laptop å fanget. Begge kikker smilende bort på en mann som sitter med ryggen til. Han holder en brosjyre å hånden. I bakgrunnen skimtes planter, vinduer og en kontordør.

Hvorfor velge oss

Hva vi gjør

Vi gir alltid det lille ekstra for å finne den riktige kandidaten. Der andre gir opp, fortsetter vi å lete. Slik sikrer vi at våre kunder får de kandidatene de er ute etter, og at jobbsøkerne får oppgaver de både mestrer og trives med. Sonar AS har som mål å levere kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele bemanningsprosessen.

Vi løser oppdrag innenfor de fleste fagområder, men har hovedfokus på ledige stillinger til alle nivåer innenfor bygg og anlegg, økonomi og regnskap, og kontor og administrasjon. Vi er medlem i NHO Service, som innebærer at du kan være sikker på å bli ivaretatt under ordnede forhold etter gjeldende lover og forskrifter.

Horisontal logo til Revidert Arbeidsgiver.
Logoen til StartBANK med gjennomsiktig bakgrunn.