Hvorfor søke jobb gjennom Sonar?

about-sidebar Hos Sonar AS gjør vi alltid det lille ekstra for å matche deg som kandidat med det oppdraget som er riktig for akkurat deg. Det er mange muligheter hos oss, enten som utleid i kortere oppdrag eller i lengre engasjement. Mange av våre kandidater har fått tilbud om fast stilling i etterkant av et oppdrag.

Lar du oss synliggjøre kompetansen din, kan vi åpne nye dører hos spennende arbeidsgivere og fleksible oppdrag. Vi løser oppdrag innenfor de fleste fagområder, men har hovedfokus på ledige stillinger til alle nivåer innenfor:

  • bygg og anlegg
  • økonomi og regnskap
  • kontor og administrasjon
TRYGGHET OG OPPFØLGING

For oss er det viktig å synliggjøre kompetansen og erfaringen din overfor en potensiell arbeidsgiver. Vi besøker alltid oppdragsgiver i forkant av en stillingsformidling, for å sikre at du kommer dit du passer inn og trives best. Ved hjelp av solid kartlegging av hva arbeidsgiver er ute etter, sørger vi for oppdrag hvor du får brukt deg selv og vist hva du er god på.

Som kandidat gjennom Sonar AS er det vi som er arbeidsgiveren din, og dermed ansvarlig for utbetaling av lønn, feriepenger og sosiale utgifter. Vi er medlem i NHO Service, som for deg som arbeidssøker betyr at du kan være sikker på å bli ivaretatt under ordnede forhold etter gjeldende lover og regler.

Hvorfor velge oss

TETT OPPFØLGING

TETT OPPFØLGING

Føl deg ivaretatt gjennom hele prosessen fra A til Å.
SYNLIGGJØRING AV KOMPETANSE

SYNLIGGJØRING AV KOMPETANSE

Vi hjelper deg å synliggjøre din kompetanse for å finne nye, spennende muligheter.
UNIK BRANSJEKUNNSKAP

UNIK BRANSJEKUNNSKAP

Vi har lang erfaring og et utstrakt nettverk innen våre fagområder.
TRYGGHET

TRYGGHET

Vi er medlem av NHO Service så du kan være trykk på å bli ivaretatt etter gjeldende lover og regler.